Kliko këtupër përditësimet e produktit dhe njoftimet e paraqitjes së drejtpërdrejtë
MAXTECH

Rreth Nesh

MAXTECH SHANGHAI CORPORATION është një mjeshtër i pajisjeve portuale.   Kur një port ka nevojë për pajisje të reja, ata vijnë në MAXTECH. MAXTECH ka atë që i nevojitet një porti inteligjent — nga sistemi i ankorimit automatik deri tek ngritja e vinçave deri te përhapësit e kontejnerëve, kapjet, gropat ECO dhe transportuesit; Ajo që është më e rëndësishmja, ato dhe pajisjet e tyre janë të besueshme.

 • markat_rrëshqitës1
 • markat_rrëshqitës2
 • markat_rrëshqitës3
 • markat_rrëshqitës4
 • markat_rrëshqitës5
 • markat_rrëshqitës6
 • markat_rrëshqitës7
 • markat_rrëshqitës8
 • markat_rrëshqitës9
 • markat_rrëshqitës10
 • markat_rrëshqitës11
 • markat_rrëshqitës12
 • markat_rrëshqitës13
 • markat_rrëshqitës14
 • markat_rrëshqitës15
 • markat_rrëshqitës17