Кликни туказа ажурирања на производи и известувања во живо
MAXTECH

За нас

MAXTECH SHANGHAI CORPORATION е мајстор за опрема за пристаниште.   Кога на пристаништето му треба нова опрема, тие доаѓаат во MAXTECH. MAXTECH го има она што му е потребно на паметната порта — од систем за автоматско прицврстување до дигалки за подигање до раширувачи на контејнери, граби, ECO бункери и транспортери; Она што е најважно, тие и нивната опрема се доверливи.

 • brands_slider1
 • брендови_лизгач2
 • brands_slider3
 • brands_slider4
 • brands_slider5
 • brands_slider6
 • brands_slider7
 • brands_slider8
 • брендови_лизгач9
 • brands_slider10
 • brands_slider11
 • brands_slider12
 • brands_slider13
 • brands_slider14
 • брендови_лизгач15
 • brands_slider17