Tu'u i Fafo i Fafo ma Taui Fa'agae'e (AHC): Fa'asilisiliina le Lelei ma le Saogalemu i Galuega i fafo

E taua tele le sao o cranes i fafo i le gaosiga o le suauu ma le kesi, faʻapea foʻi ma gaioiga eseese o le gataifale ma fafo.O nei masini mamafa ua mamanuina e taulimaina le siiina ma le tulaga o uta mamafa i totonu o siosiomaga faigata i fafo.I tausaga talu ai nei, o le alualu i luma faatekinolosi ua mafua ai le atinaʻeina ocranes i fafofa'atasi ai ma le Active Heave Compensation (AHC), lea ua matua fa'aleleia ai le lelei ma le saogalemu o fa'agaioiga si'i i fafo.

O le a le crane i fafo ma le AHC?

O se va'a i fafo e iai le AHC o se masini si'i fa'apitoa e fa'atatau e fa'amalieina ai le fe'avea'i i luga o le va'a po'o le fa'avae o lo'o fa'apipi'i ai.O lenei tekonolosi e mafai ai e le crane ona fa'atumauina pea le tulaga matau e fa'atatau i le alititai, e o'o lava i le sou o le sami.O faiga a le AHC e fa'aoga ai masini fa'apitoa ma fa'atonu algorithms e fa'afetaui lelei ai le gaioi si'i, fa'amautinoa o lo'o tumau pea le uta ma fa'amautu i le taimi atoa o le si'iina.

O le aoga autu o AHC-faʻapipiʻiina cranes i fafo o lo latou gafatia e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le gaioiina o vaʻa, e pei o le siʻitia, pitch, ma le taʻavale, lea e mafai ona matua aʻafia ai le saogalemu ma le lelei o le siiina i luga o siosiomaga i fafo.E ala i le fa'ato'a fa'amalieina o nei malosi malosi, o AHC cranes e mafai ai ona sa'o ma fa'atonu le fa'afoeina o uta, fa'aitiitia ai le lamatiaga o fa'alavelave fa'afuase'i ma le fa'aleleia atili o le gaosiga o galuega.

keke o le gataifale

Eseesega i le va o le marine crane ma le offshore crane

A o le luakeke o le gataifalema crane i fafo o loʻo faʻaaogaina mo le siiina ma le faʻaaogaina o galuega i luga o le sami, e iai le eseesega i le va o ituaiga masini e lua.E masani ona faʻapipiʻi vaʻa vaʻa i luga o ituaiga vaʻa, e pei o vaʻa uta, vaʻa koneteina, ma vaʻavaʻa tetele, e faʻafaigofie ai le faʻaogaina o uta ma galuega lautele i luga o felauaiga i luga o le sami.O nei crane ua mamanuina e faʻaogaina i tulaga mautu o le sami ma e le o faʻapipiʻiina i ni mea faʻapitoa e totogi ai le gaioiga o vaʻa.

I le isi itu, o cranes i fafo ua fuafuaina faapitoa mo le faʻaaogaina i luga o le suauʻu ma le kesi faʻavae, vaʻa vili, ma vaʻa faufale, lea e feagai ai ma tulaga sili atu ona luʻitau o le siosiomaga, e aofia ai le sousou o le sami, matagi malosi, ma le malosi o le vaʻa.Ua fa'ainisinia va'alele i fafo e fa'amalieina le saogalemu ma tulaga fa'atinoga, fa'atasi ai ma vaega e pei o faiga AHC, faufale mamafa, ma le fa'aleleia atili o le puipuiga o le a'a e tatalia ai le si'osi'omaga saua i fafo.

O le tu'ufa'atasiga o le AHC fa'atekonolosi ua tu'u ese ai va'a i fafo mai va'a va'a, aua e mafai ai ona latou fa'atumauina tonu le fa'atonutonuina o uta ma le mautu, e o'o lava i tulaga leaga o le sami.O lenei agava'a e mana'omia mo le si'itia o galuega i fale gaosi oloa i fafo, lea e sili ona taua le saogalemu, lelei, ma le sa'o.

Tulaga lelei o crane i fafo ma le AHC

O le tu'ufa'atasiga o tekonolosi a le AHC i va'a i fafo e ofoina atu ai ni fa'amanuiaga taua e saofagā i le saogalemu atoa ma le lelei o galuega si'i i fafo:

1. Fa'aleleia le mautu o uta: O faiga AHC e fa'amalieina le gaioi o va'a, fa'amautinoaina o lo'o tumau pea le uta ma fa'amautu i le faagasologa o le si'iina.Ole mea lea e fa'aiti'itia ai le fa'aletonu ole uta, feto'ai, ma fa'aleagaina le uta po'o mea faigaluega o lo'o si'itia.

2. Fa'aleleia atili le fa'atinoina o galuega: E ala i le fa'atumauina o le fa'amaumau fa'atatau i le alititai, AHC cranes e mafai ai ona fa'alelei ma sili atu le fa'atonutonuina o galuega si'i, fa'aitiitia taimi fa'aletonu ma fa'atuputeleina galuega i fafo.

3. Saogalemu ma le faaitiitia o tulaga lamatia: O le pulea lelei ma le mautu e saunia e tekinolosi AHC e saofagā i se siosiomaga saogalemu mo tagata faigaluega o loʻo aʻafia i galuega faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma aseta ma atinaʻe i luga o le vaʻa poʻo le vaʻa.

4. Fa'alautele le gafatia o galuega: AHC e fa'apipi'iina i luga o le sami e mafai ona fa'atino galuega si'i i se va'aiga lautele o tulaga o le sami, e aofia ai le sou o le sami ma lu'itau o le tau, fa'alautele le fa'amalama mo galuega i fafo.

5. Faʻaitiitia le ofuina ma loimata: O le taui malosi e tuʻuina atu e le AHC system e fesoasoani e faʻaitiitia ai le mamafa o avega ma faʻamalosi i luga o le fausaga o le crane ma vaega, e taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o manaʻoga faʻaleleia ma faʻalauteleina le ola o meafaigaluega.

I le aotelega, o cranes i fafo ma tekinolosi AHC o loʻo faʻatusalia ai se alualu i luma tele i le tulaga o le siiina ma le faʻaaogaina o mea faigaluega i fafo, ofoina atu le faʻaleleia atili o le saogalemu, faʻaogaina lelei, ma le faʻatinoga i le manaʻomia o siosiomaga i fafo.

tu'u i fafo

Fa'aoga o crane i fafo ma le AHC

O va'a i fafo ma AHC e maua ai fa'aoga eseese i vaega eseese o pisinisi i fafo, e aofia ai:

1. Su'esu'e ma gaosiga o suau'u ma kesi i fafo: E fa'aogaina va'a e fa'apipi'i AHC mo le si'iina ma le fa'afoeina o masini mamafa, sapalai, ma fa'agaoioiga o tagata faigaluega i luga o va'a viliina i fafo, fa'avae gaosiga, ma va'a lagolago.

2. Fausia ma fa'apipi'i i fafo: O nei va'a e tele sona sao i le fa'apipi'iina o atina'e i lalo o le sami, e pei o paipa, fa'aoga i lalo o le sami, ma vaega o uila afi i fafo, lea e mana'omia ai le si'i sa'o ma le fa'atonu.

3. Fa'aleleia ma toe fa'aleleia i fafo: AHC cranes e fa'aaogaina mo galuega fa'aleleia ma toe fa'aleleia i luga o fa'apipi'i i fafo, e aofia ai le suia o masini, vaega, ma elemene fa'avae i tulaga lu'itau o le sami.

4. Fa'ate'aina i fafo: I le taimi o le fa'agataina o fausaga ma fausaga i fafo, o lo'o fa'afaigaluegaina AHC cranes mo le saogalemu ma le lelei o le aveeseina o vaega mamafa pito i luga ma atina'e i lalo o le sami.

O le fa'aogaina ma le agava'a o va'alele i fafo ma le AHC ua avea ai i latou ma aseta mana'omia mo le tele o galuega i fafo, e saofagā i le manuia ma le saogalemu o galuega i fafo.

Atina'e ma aga i le lumana'i

A'o fa'aauau pea le fa'atupuina o pisinisi i fafo, o lo'o fa'atupula'ia le fa'atupula'ia o le atina'eina o tekonolosi ma fa'afouga e fa'aleleia atili ai le agava'a o va'alele i fafo ma le AHC.O nisi o atinaʻe autu i le lumanaʻi ma aga i lenei matata e aofia ai:

1. Tu'ufa'atasiga o numera ma fa'aautomatika: O le tu'ufa'atasia o masini fa'akomepiuta ma masini fa'atekonolosi i totonu o faiga AHC o le a mafai ai ona mata'ituina taimi moni, su'esu'ega fa'amaumauga, ma le tausiga va'ai, fa'amalieina le fa'atinoga ma le fa'amaoni o va'a i fafo.

2. Fa'aleleia le gafatia o uta: Fa'aauau su'esu'ega ma atina'e taumafaiga e fa'atatau i le fa'atuputeleina o le si'isi'i ma agava'a fa'agaioiga o AHC-fa'apipi'iina crane i fafo e fa'afetaui ai le fa'atupulaia o mana'oga o galuega i fafo.

3. Siosiomaga fa'atumauina: O lo'o fa'atupula'ia le fa'amamafaina o le tu'ufa'atasia o uiga fa'alelei ma le fa'aleleia o le malosi i fa'ata'ita'iga o si'osi'omaga i fafo, o lo'o ō gatasi ma le ta'utinoga a le alamanuia i le gafataulimaina ma le fa'atinoina o galuega.

4. Fetuuna'iga i lu'itau fou i fafo: Faatasi ai ma le fa'alauteleina o galuega i fafo i ogasami loloto ma nofoaga mamao, o cranes i fafo ma le AHC o le a mana'omia ona fetuunai i luitau fou, e pei o tulaga ogaoga o le tau ma fa'alavelave lavelave.

I le fa'ai'uga, o va'alele i fafo ma Active Heave Compensation (AHC) o lo'o fa'atusalia ai se fa'agasologa tele fa'atekonolosi i le tulaga o masini si'i i fafo, ofoina atu le fa'aleleia atili o le saogalemu, lelei, ma le fa'atinoga i le lu'itauina o si'osi'omaga i fafo.O le tu'ufa'atasiga o tekonolosi a le AHC e mafai ai e nei va'a ona fa'aitiitia a'afiaga o le gaioiina o va'a, fa'atumauina tonu le fa'atonutonuina o uta, ma fa'alautele ai o latou agava'a fa'agaioiga, ma avea ai ma aseta e mana'omia mo le tele o fa'aoga i fafo.A'o fa'aauau pea le fa'atupuina o pisinisi i fafo, o atina'e fa'aauau ma fa'afouga i va'aiga a le AHC o lo'o fa'aauupegaina i fafo o le a atili sao i le fa'agaioia o galuega i fafo ma le saogalemu atoa ma le fa'aauauina o le alamanuia.


Taimi meli: Mati-25-2024
  • brands_slider1
  • brands_slider2
  • brands_slider3
  • brands_slider4
  • brands_slider5
  • brands_slider6
  • brands_slider7
  • brands_slider8
  • brands_slider9
  • brands_slider10
  • brands_slider11
  • brands_slider12
  • brands_slider13
  • brands_slider14
  • brands_slider15
  • brands_slider17